Des de l’equip de Molta Merda volem agrair a tots els que en algun moment o altre ens heu dedicat uns minuts per fer que aquest projecte es converteixi en realitat. Han sigut set setmanes molt intenses, on hem intentat donar veu als 12 grups de teatre amateur en actiu de Barcelona i que s’inclouen a la Federació de Grups de Teatre Amateur.

Mentre anàvem fent el seguiment de l’actualitat del món de l’espectacle, hem pogut veure el valor, la dedicació i l’esforç que es requereix per tirar endavant un muntatge amb gent molt diferent que els uneix la passió pel teatre. També ens agradaria remarcar la superació d’obstacles i dificultats que sovint es troben pel camí, ja que és un gran  mèrit, que a partir de la seva implicació i responsabilitat, facin gaudir als espectadors amb les seves representacions.

Creiem que el teatre té moltes similituds amb el periodisme, ja que ambdues disciplines tenen com a objectiu explicar històries a la gent que siguin comprensibles i de vegades hem de pensar maneres originals per sorprendre l’espectador i captar la seva atenció, en un món, on retenir el focus del receptor és una tasca complicadíssima.

Finalment, volem tornar a agrair el tracte que hem rebut per part de tots els grups, obrint-nos les portes dels seus teatres o locals perquè hi poguéssim col·locar una càmera i explicar als nostres lectors les novetats més recents des d’un punt de vista proper.

Visca el teatre i Visca la cultura!

L’equip de Molta Merda