Molta Merda

L'actualitat informativa dels grups de teatre amateur a Barcelona

Associació Teatral El Partiquí

el partiquí

El Partiquí és un grup de teatre amateur emmarcat dins de la Federació d’Entitats del Clot – Camp de l’Arpa de Barcelona i forma part del Centre Cultural “La Farinera” un cop aconseguit i restaurat el local de l’antiga fàbrica. L’origen del grup de teatre El Partiquí va ser l’any 1973 al Centre de Sant Pere Claver al barri del Clot de Barcelona. Inicialment l’activitat fou un taller de teatre i tres anys més tard, el 1976 es van oferir els primers espectacles, primer al mateix Centre i poc a poc a d’altres sales del territori. L’any 1980, el grup s’integrà a l’Associació de Veïns del Clot i Camp de l’Arpa, aconseguint d’aquesta manera una incidència més remarcable dins del barri on havia nascut. Poc després, s’escollí el nom actual de El Partiquí.

El 1986, el grup va deixar l’Associació de Veïns i va esdevenir totalment independent per constituir l’Associació Teatral, fórmula legal que té avui en dia.

On els podem veure?

Està considerat un grup estable del Centre Cultura la Farinera del Clot

la farinera del clot

Des de quan estan a la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya?

L’any 1985, el grup va entrar a formar part, com a membre fundador, de la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya.


 Entrades relacionades: