Més de cent persones gaudeixen de l’òpera italiana a l’Orfeó Martinenc malgrat el mal temps

L’aroma de les òperes italianes ha captivat el públic de l’Orfeó Martinenc. L’òpera napolitana de Gaetano Donizetti i Giovanni Ruffini, basada en el llibret d’Angelo Anelli per al Ser Marcantonio de Stefano Pavesi, ha convertit el teatre del Clot en l’escenari dels desgavells del ric Don Pasquale.

Malgrat la pluja intensa caiguda sobre Barcelona, 124 persones han assistit aquest diumenge a la tarda per veure el muntatge de Cloteatre i Rafató Teatre. Don Pasquale ha estat la primera òpera que s’ha representat a l’Orfeó, i l’acollida entre el públic ha estat immillorable. L’òpera ha estat cantada íntegrament en italià, amb subtítols en català i castellà que s’han mostrat en un projector situat en un dels laterals de l’escenari. L’espectacle ha tingut 3 actes, amb dos descansos de 20 minuts.

La soprano Alicia Ferrer, els barítons Xavi Fernández i Alberto Cazes i el tenor Pedro Calavia han interpretat els quatre personatges principals de l’òpera. Juntament amb el Cor Líric de Cloteatre i una orquestra dirigida per Aníbal Gil que ha delectat al públic amb música en directe, els quatre intèrprets semi professionals han fet vibrar l’Orfeó Martinenc amb els embolics de Don Pasquale, Malatesta, Norina i Ernesto.