Jurat El Partiquí
Els sis integrants del jurat del premi Ferran Rovira d’aquesta temporada

L’Associació Teatral el Partiquí defineix els membres del jurat d’aquest any del premi Ferran Rovira. Un premi que neix com una manifestació més de l’activitat associativa i de foment de valors socials i culturals, que caracteritza la llarga tradició de teatre amateur a Catalunya. Després de l’èxit de la primera edició que en va resultar guanyador el muntatge de Pineda de l’obra “El Cyrano de Bergerac”, el Partiquí s’ha posat en marxa per continuar aquesta iniciativa, conscients de la difícil tasca que tenen els grups de teatre amateur per a desenvolupar la seva tasca i des de la convicció que les arts dramàtiques han de ser considerades un servei públic molt valuós que transmet cultura a la ciutadania.

Aquest premi, concretament, segons anuncien a la seva pàgina web, pretén ser un “reconeixement públic i atorgar una ajuda econòmica a l’esforçada tasca dels grups de teatre amateurs, així com recordar i rendir un merescut homenatge a qui va ser fundador i ànima de El Partiquí, Ferran Rovira”, qui va morir l’any 2015.

El jurat, composat pel Manel Bonmatí, la Lola Vidal, la Leo Campa, en Carles Lucas, l’Àngels Zanón i l’Adrià Laborda seran espectadors de 10 espectacles de teatre amateur estrenats a les comarques de Barcelona per grups, associacions o entitats que pertanyin a la Federació de Teatre Amateur, que hagin passat la primera tria com a candidats al premi.

 

 

Quin és el premi?

El guanyador del Premi Ferran Rovira tindrà una recompensa econòmica de 500€ i un trofeu original que recollirà les dades de l’espectacle guardonat. A més, el muntatge que el jurat consideri que ha estat el millor es representarà el mateix dia de la concessió del premi a la Sala Jesús Concernau del Centre Cultural la Farinera del Clot.

Quan s’anunciarà el guanyador?

El mes de gener de l’any 2019 es comunicarà des del grup de teatre amateur El Partiquí el guanyador de la 2a edició del Premi Ferran Rovira de Teatre Amateur (2018) i el març del 2019 s’entregarà el premi i es representarà al Centre Cultural la Farinera del Clot.