El grup de teatre La Lírica de Sant Andreu, que va estrenar el passat mes de maig l’obra “La Bella Helena”, tornarà a fer una funció d’aquesta peça al Foment Mataroní, a la ciutat de Mataró, aquest diumenge 28 a les sis de la tarda. “La Bella Helena” és una opereta musical que va ser escrita el 1864 per Jacques Offenbach, i que en aquesta ocasió ha estat adaptada per Vicenç Esteve i la dirigeix Joan Taltavull.

La Bella Helena” és una òpera còmica que parodia una història d’amor impossible entre la reina Helena, la protagonista de l’obra, i el jove Paris, el príncep de Troia. La funció se centra en tot el que comporta aquest enamorament, i un dels fets desencadenants és la guerra de Troia.

Els personatges de “La Bella Helena”

El repartiment el lideren Isabel Valls (La Bella Helena), Vicenç Esteve (Paris). D’altra banda, també intervenen els actors Tato Colomer, Marc Calvo, Mar Esteve, Jordi Calduch, Laura Fernández i Josep Calvo, que encarnen altres papers, que esdevenen rols secundaris, de l’obra teatral.

Les entrades es poden adquirir al llarg d’aquesta setmana presencialment al Foment Mataroní, de cinc a nou del vespre. Altrament, també es poden comprar al web del Foment Mataroní. El preu és de vint-i-dos euros.