El teatre del Centre Cívic La Sedeta es va omplir de gom a gom el passat dissabte en la gran estrena de “Consell Familiar”, una obra que narra el dia a dia d’una família que funciona a partir d’unes normes estrictes que regulen les seves activitats quotidianes.

Més d’un centenar de persones van gaudir de la primera representació de l’obra escrita per Cristina Clemente i dirigida per Albert Capel, un dels fundadors de la companyia barcelonina Vada Retro Teatre.

Els actors Jordi Gómez i Pol Colomer i les actrius Joana Torres, Sandra Pérez i Judith Capel donen vida a un nucli familiar que es regeix segons els criteris del pare. Quan una de les filles, l’Aina, decideix presentar-se a les eleccions per convertir-se en presidenta, l’hegemonia dels pares, especialment la del pare, es veu amenaçada.


Just després de l’estrena de “Consell Familiar” al Centre Cívic La Sedeta, alguns espectadors van atendre els micròfons de Molta Merda per valorar l’obra representada per la companyia Vada Retro Teatre.