Aquest diumenge, l’Orfeó Martinenc aplegava per segon dia consecutiu “Els amics d’en Peter“, la nova obra de Cloteatre, i que es va estrenar aquest mateix dissabte a les sis de la tarda. L’auditori de l’emblemàtic edifici de l’Avinguda Meridiana va tenir un aforament de 120 persones. La funció va tenir una durada aproximada de dues hores i quart, amb dos descansos d’uns 20 minuts.

Respecte a l’estrena, que va ser el dissabte a les nou del vespre, hi va haver més assistència, passant de 40 a 120 espectadors. En aquest sentit, convé dir que algunes de les reserves que s’havien realitzat es van anul·lar, atès que hi havia gent amb grip.

escena-amics-peter
Una de les escenes de l’obra.

Un dels actors de la funció, David García, va explicar a Molta Merda que va gaudir molt fent el seu personatge, que era en Bryan. “És divertit fer aquest paper perquè és un personatge extravertit, que fica molt la pota, i m’hi sento còmode”, va afegir García. D’altra banda, va voler explicitar la “gran intensitat” que comporta representar “Els amics d’en Peter”, ja que és una obra que implica “escenes molt picades” i cal “extremar l’atenció”.

La sinopsi

“Els amics d’en Peter”, com vam explicar a la prèvia, és una comèdia dramàtica de Kenneth Branagh. La trama narra la història d’un grup d’amics d’una companyia teatral que es van separar després de graduar-se a la Universitat i que es reuneixen al cap de deu anys per celebrar la nit de Cap d’Any a la mansió d’un d’ells. Durant la nit, recorden anècdotes passades i descobreixen que les coses ja mai no podran ser com ho eren abans.