Captura
Imatge del film de “La jaula de las locas”. Font: Cloteatre

Cloteatre, una companyia de teatre amateur del barri del Clot, finalitza la filmació d’una escena de “La jaula de las locas”, una obra de teatre que estrenaran el dissabte 17 i diumenge 18 de febrer a l’Orfeó Martinenc. La gravació d’aquest matí ha consistit en una breu entrevista que li fan a una de les protagonistes, es tracta d’una seqüència de dos minuts per aprofitar el sistema de projecció de què disposa l’auditori on faran la representació.

Aquesta simbiosi entre l’enregistrament i el directe es va veure propiciada, gràcies a la col·laboració d’un estudiant de cinema que ha donat un cop de mà al grup teatral per guanyar experiència en l’àmbit, així com alguns dels actors de Cloteatre han protagonitzat alguns dels seus curts amb una finalitat acadèmica.

gravació deu negrets
Imatge de la gravació de “Deu Negrets” d’Agatha Christie. Font: David García

La companyia del Clot apostarà per quarta vegada per la “barreja entre teatre i cinema”, segons afirma en David García, un dels directors que ja va utilitzar aquesta tècnica amb “Deu Negrets” d’Agatha Christie, en la qual van simular una escena estiuenca d’uns deu minuts aproximadament en ple mes de gener. Aquesta gravació que ens explicava el director va suposar 3 dies de rodatge, en els que tant els actors, com el mateix director van experimentar amb una tècnica que la van portar per primera vegada amb “Pigmalió”, una escena de ball sense veu. Com va funcionar, es va repetir la mateixa fórmula amb l’obra “Ningú no és perfecte”, en la qual es va projectar en pantalla una persecució d’uns mafiosos als protagonistes.