Sotacabina Teatre comença amb força la temporada 2018 amb tres funcions que omplen el Lluïsos Teatre

La companyia Sotacabina Teatre va estrenar l’illa dels gossos el passat divendres al vespre davant de prop de 90 persones. Dissabte i diumenge, quan van tenir lloc les altres dues funcions de l’obra basada en la novel·la Trainspotting, també van registrar una gran afluència de públic.

El director Ramon Micó ha estat l’artífex de portar a escena la vida d’un grup de joves desocupats que estan atrapats en un entorn marcat per les drogues i la delinqüència del que no poden sortir. A finals dels anys 80, al districte escocès de Leith, l’espiral d’activitats il·lícites condueix als joves a grans dilemes que deixen al descobert inquietuds i ambicions.

Els actors Martí Micó, Sergi Ruiz, Marc Camprodon, Guillem Mariné, Albert Díaz i Guillem Roig i les actrius Mar Solà, Júlia Bauer i Violeta Palau van interpretar els personatges que l’escriptor escocès Irvine Welsh va donar a conèixer l’any 1993, quan va publicar la novel·la.

La companyia té la intenció de portar l’obra a la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar, però, abans, encara tenen per endavant tres produccions noves per aquest mateix any. La primera d’elles, “Golden Joe”, serà aquest proper cap de setmana.