Sotacabina Teatre estrena avui “Golden Joe” d’Éric-Emmanuel Schmitt al Lluïsos Teatre 

L’activitat teatral no s’atura al Lluïsos Teatre. Després de la gran estrena de l’illa dels gossos tot just fa una setmana, ara és el torn de l’obra Golden Joe. Després de més de 4 mesos d’assajos, Sotacabina Teatre representarà la peça teatral d’Éric-Emmanuel Schmitt en tres funcions. La primera funció serà avui divendres, a partir de les 20.30 h, i s’espera una gran afluència de públic.

Golden Joe és un home que regeix la seva vida a partir del món de les finances. El seu dia a dia es resumeix simplement en el poder i els diners. Amb certes reminiscències respecte a Hamlet de Shakespeare, Éric-Emmanuel Schmitt descriu un ésser deshumanitzat que no coneix cap mena de sentiment, de relació humana, que no sigui per interès.

L’actriu amateur Paula Rebollo interpreta el personatge de Cécily, la promesa d’en Joe. L’actriu afirma que “Golden Joe és una mena de Lobo de Wall Street. És un personatge amb molt caràcter, molt sistematitzador, una persona completament freda que té devoció pels diners“.

Golden Joe és una mena de Lobo de Wall Street”

Rebollo explica que el seu personatge, Cécily, és una persona freda que fa les coses per interès i perquè li convenen. “Hi ha un punt d’inflexió i el meu personatge fa un canvi radical, que el públic podrà veure”, avança la jove actriu barcelonina. Rebollo confessa que per construir el paper de Cécily ha comptat amb l’ajuda del seu director Josep Maria Salvadó i s’ha inspirat en el personatge shakespearià d’Ofèlia de Hamlet per acabar de perfilar el seu personatge. “El director ha sigut la persona que més m’ha guiat a l’hora de preparar-lo, com la majoria de vegades“, concloïa.

La companyia barcelonina ha volgut donar major importància als actors i actrius en detriment del decorat, l’attrezzo i el mobiliari, que, d’aquesta manera, tenen un paper secundari. Això s’ha traduït en una major exigència i responsabilitat en l’última setmana d’assajos abans de l’estrena. “L’última setmana abans d’estrenar és dura, li diem la setmana fantàstica, perquè realment és fantàstica“, exclama Rebollo. “Portem els nervis força bé, estic més il·lusionada que nerviosa“, explicava l’actriu per concloure l’entrevista.

Portem els nervis força bé, estic més il·lusionada que nerviosa

Dissabte i diumenge, a les 20.30 h i 18.00 h respectivament, el Lluïsos Teatre vibrarà amb les dues altres funcions de Golden Joe, que culminaran un altre cap de setmana amb una gran activitat teatral.